logo_earthlite

Earthlite – Worlds # 1 Brand in Massage tables represented by Camelot SPA

 

Infinity – Най- доброто в света!

РЕВОЛЮЦИОННО проектирана да бъде широка където е необходимо (82 см в зоната на раменете) и тясна по средата (71 см), Infinity осигурява изключително удобство за работа на терапевта. Извитата конструкция използва 10 слойна рамка, позволяваща заобляне за по лесен достъп до клиента при работа. Специалната форма предлага на терапевта възможност да се позиционира директно над клиента използвайки за работа собственото си тегло. Така избягвате претоварването на кръста, гърба, раменете и ръцете при достигане до зоните за работа върху клиента.

Комфортът на клиентите е гарантиран от 4 слойна тапицерия с дебелина 8 см (три слоя „Pro-Plush Deluxe с различна мекота и контактно покритие „Natursoft).

Статично натоварване до 1400 кг, работно (динамично) натоварване до 360 кг.

ТОП моделът Infinity е резултат на 28 месечно многоетапно проучване на резултатите от работата и оптимизирането на прототипи, при използването им в реални условия.

Ако сте стигнали в професионалното си развитие достатъчно високо, то за Вас няма да има колебание: Infinity!

1820 BGN

Spirit – Върхът на класическите модели!

Прецизно изработена с Earthlite безшевна технология в добавка на екологичните материали Spirit е върха на класическите преносими пофесионални масажни маси. Проектирана от световните лидери в производството на масажни маси Spirit е предвидена да се използва цял живот.

Статично натоварване до 1400 кг, работно (динамично) натоварване до 360 кг.

Spirit  - за да предложите на Вашите клиенти освен високите си професионални умения и съответния комфорт!

Luna – Най-качествената олекотена маса!

Иновативната „Reiki ready” алуминиева рамка е комбинирана с „Pro-Lite” система за основа и тапициране за да се създаде супер олекотената и въпреки това комфортна Luna. Като добавим и „Shimmy Lok” система за краката и Вие имате възможно най-леката, здрава и стабилна пълноразмерна преносима масажна маса на пазара.

Статично натоварване до 1300 кг, работно (динамично) натоварване до 320 кг при тегло 11-12 кг в зависимост от конфигурацията.

Ако Ви се налага, както на много професионалисти, да пренасяте често масажната си маса, то Luna е Вашият най-добър избор!

Harmony – Достъпна цена за премиум качество!

Тази масажна маса е икономически изгодна и екологично съобразена. Harmony е произведена от твърда яворова дървесина от контролирани гори. Както при всеки продукт на Earthliht и при този модел не се правят никакви компромиси с качеството и прецизността. В Harmony са използвани всички приложими към модела върхови технологии и патенти на компанията.

Като световен лидер в иновациите и производството на професионално масажно оборудване  Earthliht Ви дава и при Harmony доживотна гаранция за конструкцията при спазване на правилата за ползване.

Статично натоварване до 1400 кг, работно (динамично) натоварване до 360 кг.

Harmony! Защото след като завършите курса по масаж и отделите пари за масажната си маса Вие ще искате да разчитате на нея цял живот!

930 BGN